No Man's Sky beleeft beste maand sinds jaren

No Man's Sky beleeft beste maand sinds jaren

Ruimte is in trek

No Man's Sky behaalt deze maand meer spelers dan het in de afgelopen jaren heeft gedaan.

Dat meldt Sean Murray, oprichter van ontwikkelaar Hello Games, op X (voorheen Twitter). "Zeven jaar onderweg en No Man's Sky beleeft haar grootste maand van de laatste paar jaar", schrijft hij. Murray noemt daarbij geen exacte spelersaantallen.

Ook noemt hij geen reden van de flinke toename in spelers. Het heeft er alle schijn van dat de release van Starfield, dat zich net als No Man's Sky in de ruimte afspeelt, grote invloed heeft gehad op het spelersaantal. De games worden immers vaak met elkaar vergeleken.

No Man's Sky kwam op 9 augustus 2016 uit. In het survivalspel kunnen spelers vrij door de ruimte vliegen en planeten ontdekken, met bijbehorende flora en fauna. De game werd in eerste instantie wisselvallig ontvangen, maar is door meerdere updates flink uitgebreid en verbeterd.

Zo werd vorige maand de uitbreiding Echoes uitgebracht. Die update bracht een samenleving van robotachtige aliens naar de game. Ook introduceerde de update een museum en kregen piraten extra grote schepen die aangevallen en geraid kunnen worden.

No Man's Sky is speelbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Tevens is de game volledig in virtual reality speelbaar op PlayStation VR2 en vr-headsets op pc.

View post on X
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zeer verdient. Na de matige start hebben ze zo ontzettend hard gewerkt om de game goed te krijgen en ze brengen na al die tijd nog geregeld uitbreidingen uit. Een voorbeeld voor iedere ontwikkelaar hoe het ook kan (en vaak moet).

0

Aanbevolen voor jou