Nieuws rondom Elden Ring-dlc lijkt aanstaande

Nieuws rondom Elden Ring-dlc lijkt aanstaande

SteamDB maakt melding van een nieuwe dlc-toevoeging

Fans speculeren dat er binnenkort nieuws rondom Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree naar buiten komt.

SteamDB maakt melding van het feit dat er pas geleden een nieuwe toevoeging aan de Elden Rings dlc-sectie van Steam is gedaan. Het gaat om 'Unknown App 2778580' en het is de eerste toevoeging sinds vijftien maanden. Mogelijk betekent dit dat er meer rondom Shadow of the Erdtree wordt onthuld - bijvoorbeeld een releasedatum.

Shadow of the Erdtree werd afgelopen februari aangekondigd, maar er zijn geen details bekend over de dlc. Wel gaan er al een tijdje geruchten over een mogelijke release in februari. Het is dan een jaar geleden dat de dlc is aangekondigd en twee jaar geleden dat Elden Ring uitkwam.

Elden Ring verscheen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Het is de eerste soulslike van FromSoftware met een open spelwereld. De game groeide uit tot een groot succes: critici bejubelden het spel en de game werd op diverse plekken uitgeroepen tot game van het jaar, en er zijn inmiddels ook al meer dan twintig miljoen exemplaren van verkocht.

Marcel Vroegrijk beloonde in de Gamer.nl-recensie de game met een 9,5: "Elden Ring leent een heleboel van Dark Souls en een beetje van Bloodborne en Sekiro. Met de blauwdrukken van die games in handen is FromSoftware gaan bouwen en bouwen. Het resultaat is een gigantisch goede openwereldgame die zowel qua schaal als detail een onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor ook afschrikt."

Elden Ring
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

kan niet wachten om deze weer eens op te starten als het zo ver is

0
test

Misschien is het gewoon een armor voor het paard DLC ;) Hopelijk komt Shadow of the Erdtree snel uit, ik ben er klaar voor, heb al 9 verschillende characters in verschillende levelbrackets goed voor samen 1000 uur speeltijd.

0

Aanbevolen voor jou