Nieuwe update voor Star Wars Jedi: Survivor uitgebracht

Nieuwe update voor Star Wars Jedi: Survivor uitgebracht

Verbetert prestaties en voegt ondersteuning voor Nvidia's DLSS toe

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben een nieuwe patch uitgebracht voor de pc- en consoleversies van Star Wars Jedi: Survivor.

Patch 7 moet er voor zorgen dat mensen die in de performance modus spelen op PS5 en Xbox Series de game in "een stabiele 60 frames per seconde" kunnen ervaren. Daar moet wel ray tracing voor uitgeschakeld staan. Ook de quality modus is verbeterd, waardoor de framerate stabieler moet zijn en het spel andere grafische verbeteringen heeft. Op PS5 wordt nu ook variable refresh rate ondersteund.

Verder zijn er nog wat bugs opgelost, en ondersteunt de pc-versie van de game nu Nvidia's DLSS-technologie. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van AI om spelers betere graphics, resoluties en framerates te geven zonder dat de prestaties daar onder lijden. De volledige patch notes zijn op de officiële website te vinden.

Star Wars Jedi: Survivor - het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order - verscheen afgelopen april en werd op release wisselvallig ontvangen, vooral dankzij de vele aanwezige bugs. Sindsdien zijn er diverse patches uitgekomen in een poging de ervaring te verbeteren.

De game kreeg een 8 van Erik Nusselder in de Gamer.nl-recensie: "Star Wars Jedi: Survivor pakt bijna alle verbeterpunten van het vorige deel overtuigend aan en is een Star Wars-avontuur om van te genieten. Tenminste, zolang de technische problemen je plezier niet vergallen."

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De game kwam voor mij te dicht op Zelda uit, dus besloten hem later op te pakken (ook mede vanwege alle performance issues dat die keuze makkelijk was). Jammer dat er blijkbaar bij patch 7 nog steeds fundamentele dingen gefixed moeten worden in de performance.

0
test

Ik zou hem zeker gaan spelen. Het is een geweldige game met een prachtige wereld. Ik moest even checken of deze al op UE5 draaide maar tis toch UE4. Kwa performance merk ik zelf niet veel, het gaat soepel hier. Moet wel eerlijk zeggen dat ik het draai op een rtx3090/intel13900K/64GB op 1440p. blijf strak op 60fps/vsync zitten en dat speelt lekker. Edit: wil daarmee niet zeggen dat de game performance geen problemen ondervond bij anderen. Ik heb er alleen zelf niet veel van gemerkt nog. Wel prettig dat ze het proberen op te lossen. Beter laat dan nooit.

[Reactie gewijzigd door gamerlezer op 9 september 2023 - 07:01]

0

Mooi dat ze in iedersgeval nog doorgaan met ondersteunen van deze game. Ik pak hem fijn op zodra deze op EA Play/Gamepass uitkomt

1

Aanbevolen voor jou