Nieuwe Ubisoft Forward-presentatie vindt op 10 juni plaats

Nieuwe Ubisoft Forward-presentatie vindt op 10 juni plaats

Drie dagen na de Summer Game Fest-liveshow

Op maandag 10 juni zendt Ubisoft een nieuwe Ubisoft Forward-presentatie uit.

Ubisoft heeft nog niet de precieze tijd en de inhoud van het evenement aangekondigd, maar meldt dat er updates worden gegeven over "aankomende releases". Het is waarschijnlijk dat het vorig jaar onthulde Star Wars Outlaws voorbijkomt. Ook verwachten fans de eerste beelden te zien van het in Japan gesitueerde Assassin's Creed: Codename Red, en de overkoepelende 'hub' Assassin's Creed Infinity.

De Ubisoft Forward is een paar dagen na de Summer Game Fest-liveshow op 7 juni. Van 8 tot en met 10 juni kan uitgenodigde pers vervolgens aan de slag met een aantal games in Los Angeles. Vorig jaar werd dit ook al gedaan, en werd het evenement ook al opgevolgd door een Ubisoft Forward-presentatie.

Vorig jaar werden naast de Ubisoft Forward en Summer Game Fest-show ook presentaties van Microsoft, Capcom en Square Enix gehouden. Deze bedrijven hebben op moment van schrijven nog geen presentaties voor juni aangekondigd. Er gaan geruchten dat Sony in mei weer een PlayStation Showcase of State of Play uitzendt.

De shows zijn ter vervangen van E3, dat voorheen in juni (en nog vroeger in mei) werd gehouden. Eind vorig jaar kondigde organisator ESA aan voorgoed met de legendarische gamebeurs te stoppen, nadat het al enkele jaren niet doorging.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop stiekem op wat info omtrent de Splinter Cell remake. Maar daar is het al aardig lang stil om :(

0
test

Eerlijk? Ik ben nieuwsgierig naar het aantal ontslagen die ze tijdens de presentatie zullen aankondigen.

-2

Aanbevolen voor jou