Nieuwe Mortal Kombat 1-trailer toont Quan Chi en John Cena

Nieuwe Mortal Kombat 1-trailer toont Quan Chi en John Cena

Netherrealm heeft een nieuwe trailer van Mortal Kombat 1 uitgebracht.

De trailer draait vooral om de gameplayonthulling van Quan Chi en onthult bovendien de releasedatum van het dlc-personage. Vanaf 14 december is hij speelbaar voor bezitters van de Kombat Pack met dlc-personages. Een week later is hij voor iedereen apart aan te schaffen. Verder toont de trailer Khameleon en Peacemaker, gespeeld door John Cena.

Mortal Kombat 1 kwam op 19 september uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S, pc en Nintendo Switch. De game bevat naast een cast aan speelbare personages ook zogeheten 'Kameo-vechters' die spelers bijstaan tijdens gevechten

Redacteur Tom Kerkhof gaf de vechtgame een 8 op Gamer.nl. "Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken."

Watch on YouTube
Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou