Nieuwe Hogwarts Legacy-content deze zomer is relatief kleinschalig

Nieuwe Hogwarts Legacy-content deze zomer is relatief kleinschalig

'Deze update is onze kleine manier om jullie te bedanken voor de geweldige ontvangst'

Avalanche Software heeft benadrukt dat de nieuwe content die aankomende zomer naar Hogwarts Legacy komt relatief kleinschalig is.

Begin dit jaar werd aangekondigd dat spelers deze zomer nieuwe "updates en features" voor Hogwarts Legacy konden verwachten. Ook wordt de exclusieve PlayStation-content - een missie en een winkel in Zweinsveld - naar andere platforms gebracht. De inhoud van de nieuwe content is nog niet bekend.

Chandler Wood, community manager bij ontwikkelaar Avalanche Software, heeft de verwachtingen van fans wel alvast bijgesteld. "We zijn dolblij dat jullie zo uitkijken naar de gratis update voor Hogwarts Legacy die deze zomer verschijnt. Ik vind het geweldig om jullie wensen voor de update te zien. We gaan er nu nog niet over praten, maar ik wil wel realistische verwachtingen creëren. Onze beschrijving van 'extra updates en features voor de game' was bewust. Deze update is onze kleine manier om jullie te bedanken voor de geweldige ontvangst van het spel."

Hogwarts Legacy kwam begin vorig jaar uit op PlayStation 5, Xbox Series en pc, en iets later ook op PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie werd meermaals uitgesteld, maar kwam afgelopen najaar uiteindelijk ook uit.

Denian Franken gaf een 8,5 aan de PS5-versie van de game: "Hogwarts Legacy had nog wat langer in ontwikkeling mogen blijven om diens technische imperfecties te voorkomen. Het doet gelukkig nauwelijks iets af aan deze verder magische ervaring. Hogwarts Legacy biedt dé beloofde Wizarding World-simulatie in een open spelwereld, met een stortvloed aan content waar Harry Potter-fans zich in vast kunnen bijten."

View post on X
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik snap die rare net niet content niet zo goed, het is een single-player game die ik uitgespeeld heb. Voor een halve niets zeggende missie en een winkel waar je iets kunt kopen dat niks meer aan het verhaal verandert, waarom zou ik het dan nog opnieuw installeren?

1

Aanbevolen voor jou