Nieuwe gameplayvideo toont kerkers uit Final Fantasy 16

Nieuwe gameplayvideo toont kerkers uit Final Fantasy 16

Er is een achttien minuten durende video uitgebracht met gameplay van Final Fantasy 16. In de video worden twee verschillende kerkers uit de game getoond. De kerkers bestaan uit grote ruimtes met zowel rode als blauwe kristallen.

De video, uitgebracht door IGN, bevat gameplaybeelden die nog niet eerder zijn vertoond. In het eerste deel zien we dat hoofdpersonage Clive Rosfield en zijn jeugdvriendin Jill zich bevinden in een kasteelachtige omgeving met een groot rood kristal. Dit kristal fungeert als een van de Mothercrystals, de belangrijkste energiebronnen op het continent Valisthea. In de tweede helft van de video vergezelt het personage Cidolfus de andere personages in een tweede kerker. Deze kerker heeft het uiterlijk van een ondergrondse mijn en bevat een grote hoeveelheid blauwe kristallen.

Uit de video blijkt dat de kerkers in Final Fantasy 16 op een vrij lineaire manier worden verkend. Bovendien vinden er snel na elkaar verschillende gevechten plaats met diverse soorten monsters. Tijdens de gevechten in de video krijgen we onder andere aanvallen te zien van de Eikons Phoenix, Garuda en Ramuh. Eikons zijn ook wel bekend als de Summons uit Final Fantasy 16.

Het duurt nog twee weken voordat Final Fantasy 16 officieel wordt uitgebracht voor PlayStation 5. De game verschijnt namelijk op 22 juni. Volgens producent Naoki Yoshida zal er ook heel binnenkort een demo van het spel worden uitgebracht, mogelijk zelfs dit weekend.

Watch on YouTube

Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het ziet er echt heel goed uit. Ben helaas geen fan van het vechtsysteem (en dan druk ik me voorzichtig uit) maar misschien zit ik er helemaal naast en past het er perfect bij. Ben erg benieuwd naar de reviews.

0

Aanbevolen voor jou