Nieuwe Call of Duty-game wordt in komend Warzone-seizoen onthuld

Nieuwe Call of Duty-game wordt in komend Warzone-seizoen onthuld

Waarschijnlijk gaat het om Call of Duty: Modern Warfare 3

De nieuwe Call of Duty-game - hoogstwaarschijnlijk Modern Warfare 3 - wordt onthuld in het aankomende vijfde seizoen van Warzone 2.0.

Dat heeft Activision aangekondigd via een blogpost waarin het meer informatie geeft over het vijfde seizoen van Warzone 2.0 en Modern Warfare 2. Het mag geen verrassing heten, omdat Modern Warfare 2 vorig jaar ook via Warzone werd onthuld.

De nieuwe game zal worden onthuld via een gelimiteerd evenement, maar meer details zijn er nog niet. Duidelijk is in ieder geval dat het vijfde seizoen op 2 augustus van start gaat. Lees hier meer over de inhoud van het vijfde seizoen - waaronder operators gebaseerd op Nicki Minaj en Snoop Dogg.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat het dit najaar geplande Call of Duty-spel Modern Warfare 3 is. Dat werd eerder deze week zo goed als bevestigd toen er artwork en een logo van de game uitlekte. Eerder waren er volgens geruchten plannen om de game als een soort uitbreiding op Modern Warfare 2 uit te brengen, maar ergens gedurende het ontwikkelproces is het schijnbaar uitgegroeid tot een losstaande game. Sledgehammer Games zou de hoofdontwikkelaar zijn.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben benieuwd naar de nieuwe call of duty! Vooral de campaign

0
test

NEe toch, een nieuwe COD game dit jaar! Het zal toch niet waar zijn?!?

0

Speel de multiplayer/warzone altijd met veel plezier. Je zal t wel zwaar hebben met alle games die vaker dan 1x uitkomen lol

0

Aanbevolen voor jou