New Game Plus-modus komt aanstaande maandag naar Alan Wake 2

New Game Plus-modus komt aanstaande maandag naar Alan Wake 2

Het moet spelers een nieuwe ervaring bieden

Op maandag 11 december wordt de New Game Plus-modus via een gratis update aan Alan Wake 2 toegevoegd.

Dat kondigde ontwikkelaar Remedy Entertainment aan tijdens het accepteren van de award voor beste gameregie tijdens The Game Awards.

Eerder liet Remedy al weten dat spelers van New Game Plus - dat staat voor de game opnieuw spelen na het eenmalig te hebben uitgespeeld - alle wapens en upgrades behoudt. Ook wordt er een Nightmare-moeilijkheidsgraad toegevoegd. De meest in het oog springende aanpassing in New Game Plus is echter een "alternatief verhaal, inclusief nieuwe Manuscript-pagina's en nieuwe videocontent".

Op een later moment moeten er diverse betaalde en gratis uitbreidingen verschijnen. De betaalde uitbreidingen heten Night Springs - gebaseerd op de televisieserie die in de game te zien is - en The Lake House.

In Alan Wake 2 besturen spelers niet alleen de titulaire schrijver, maar ook FBI-agente Saga Anderson. Zij onderzoekt de mysterieuze moorden in Bright Falls, waardoor ze op het spoor van Wake komt, die dertien jaar geleden vermist raakte. Spelers kunnen wisselen tussen deze personages en op deze manier zelf bepalen wat voor soort ervaring ze voorgeschoteld krijgen.

De eerste Alan Wake verscheen in 2010. Hierin zoekt de titulaire schrijver in het dorpje Bright Falls naar zijn verdwenen vrouw. Ondertussen lijkt hij langzaam zijn verstand te verliezen. Andere games van Remedy zijn onder andere Control en Quantum Break.

Alan Wake 2 is eerder dit najaar op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Epic Games Store uitgekomen. Ron Vorstermans gaf een 8,5 aan de game: "Alan Wake 2 houdt je continu op het puntje van je stoel. Is het niet met survival-horror-actie, dan wel met een overdaad aan onverwachte plotpunten en gameplaysequenties. Dit vervolg is in dat opzicht echt volledig uniek. Niet alle genomen risico’s betalen zich uit, maar Alan Wake 2 is in sfeer, verhaal en verrassing een avontuur dat je eigenlijk niet missen kunt."

Lees hier meer nieuws over The Game Awards.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Awesome, ik vond deze game helemaal te gek.

0

Aanbevolen voor jou