Naughty Dog en Bend Studio werkten samen aan onaangekondigd project

Naughty Dog en Bend Studio werkten samen aan onaangekondigd project

Het is niet bekend om wat voor game het ging

De PlayStation-studio's Naughty Dog en Bend Studio hebben op een gegeven moment samengewerkt aan een onbekend project.

Dat blijkt uit de werkgeschiedenis van senior gameplay animator Adam Lawson op LinkedIn, die inmiddels werkzaam is bij Archetype Entertainment. Hij maakte op het social mediaplatform melding van een onaangekondigd project waar door Naughty Dog en Bend Studio aan werd gewerkt.

Naughty Dog is bekend van populaire PlayStation-franchises als The Last of Us en Uncharted. Bend Studio leverde Days Gone af, en een vervolg daarop werd eerder al afgeschoten. Ook gingen er voorheen geruchten dat de studio aan een nieuwe Syphon Filter-game zou hebben gewerkt.

Waar de studio's samen aan werkten (of nog steeds werken) is in ieder geval onbekend. Fans speculeren dat Bend Studio mogelijk meehielp aan het vorige week geannuleerde The Last of Us Online. Een andere theorie is dat Bend Studio de hoofdontwikkeling van een nieuwe Uncharted-game op zich nam. Eerder ontwikkelde de studio al de Vita-game Uncharted: Golden Abyss.

Duidelijk is in ieder geval dat Naughty Dog meer dan één nieuwe singleplayergames in ontwikkeling heeft - al is niet bekend om welke spellen het precies gaat - en dat Bend Studio nu aan een nieuwe IP met multiplayerelementen werkt.

Bend Studio
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"en dat Bend Studio nu aan een nieuwe IP met multiplayerelementen werkt." Zou dat dan alsnog een live service game zijn?

0
test

Syphon filter zou best een goeie live service game kunnen zijn wat Sony zoekt. En laat naughty dan een dikke sp maken en ben misschien de mp

0

Aanbevolen voor jou