Mortal Kombat 1 ontvangt in de toekomst verhalende dlc en 'een grote verrassing'

Mortal Kombat 1 ontvangt in de toekomst verhalende dlc en 'een grote verrassing'

Game moet langer dan Mortal Kombat 11 ondersteund worden

In de toekomst moet er verhalende downloadbare content voor Mortal Kombat 1 uitkomen, alsmede "een grote verrassing".

Dat meldde Ed Boon, de bedenker van de franchise, op het CCXP23-evenement in Brazilië. Hij werd gevraagd wat fans in de toekomst van de reeks konden verwachten. Het eerder dit jaar uitgekomen Mortal Kombat 1 heeft nu een Kombat Pack - dlc met verschillende personages die verspreid uit worden gebracht.

"Net zoals we met Mortal Kombat 11 hebben gedaan, kun je meer dlc verwachten met meer verhalende content. En we hebben daarna een grote verrassing in petto, dus we gaan de game zelfs langer dan Mortal Kombat 11 ondersteunen. Het gaat leuk worden."

Eerder deze week werden er beelden van Quan Chi uitgebracht, een van de personages die in de toekomst beschikbaar komt in de game. Het personage verschijnt op 14 december voor Kombat Pack-eigenaren, en anderen kunnen hem vanaf 21 december aanschaffen.

Tom Kerkhof gaf het spel een 8 op Gamer.nl: "Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken."

View post on X
Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gokje wagen dan maar: het multiversum is helemaal het ding van nu (hebben ze in de game zelf al helaas laten zien, want het is nou niet echt origineel) dus ik gok er maar op dat ze de DLC eindigen met een tease voor een cross-over met DC, wat dan dus betekent dat hun volgende game een nieuwe Mortal Kombat vs DC is.

0
test

Klinkt goed, maar het is wel de laatste fighting game die ik koop op release dag. Wacht voortaan op een ultimate editie, want de hoeveelheid geld je er tegenaan moet gooien om een complete ervaring te krijgen is belachelijk. Heb net als met Street Fighter toen de duurste versie gekocht, maar als nog mag je bijna overal nog apart voor gaan dokken.

[Reactie gewijzigd door AgeQned op 7 december 2023 - 05:58]

0

Aanbevolen voor jou