Mortal Kombat 1 is komend weekend gratis speelbaar

Mortal Kombat 1 is komend weekend gratis speelbaar

Alle multiplayermodi en de eerste twee hoofdstukken van de singleplayercampagne

Mortal Kombat 1 kan het gehele weekend gratis gespeeld worden op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Men kan vanaf aanstaande donderdag 18:00 uur tot maandag 9:00 uur kosteloos aan de slag met de game. In deze speciale versie zitten alle online en lokale multiplayermodi, maar wel alleen de eerste twee hoofdstukken van het verhaal. Alle personages zijn speelbaar, met uitzondering van de dlc-personages.

De gratis versie komt op pc alleen op Steam beschikbaar. Op PlayStation 5 heeft men PlayStation Plus nodig om de online modi te spelen, en op Xbox Series is de gehele gratis testversie alleen speelbaar voor Xbox Game Pass-abonnees, zo valt in de FAQ te lezen. Alle geboekte progressie kan meegenomen worden naar de betaalde versie van de game.

Vanaf vandaag kunnen alle Mortal Kombat 1-spelers overigens het dlc-personage Peacemaker aanschaffen - vorige week kwam hij al beschikbaar voor Kombat Pack-eigenaren. Net als in de Peacemaker-serie wordt de rol vertolkt door John Cena. Onlangs is ook cross-play aan de game toegevoegd.

Redacteur Tom Kerkhof gaf de vechtgame een 8 op Gamer.nl. "Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken."

Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou