Mortal Kombat 1-dlc-personage Peacemaker in actie

Mortal Kombat 1-dlc-personage Peacemaker in actie

Personage komt op 28 februari beschikbaar voor Kombat Pack-houders

Er is een gameplayvideo uitgebracht van Peacemaker, een dlc-personage voor Mortal Kombat 1 die op 28 februari beschikbaar komt.

Mensen die de Kombat Pack hebben gekocht voor de diverse dlc-personages kunnen vanaf 28 februari met de superheld aan de slag, die net als in de serie wordt vertolkt door John Cena. Alle andere spelers kunnen het personage op 6 maart aanschaffen.

Mortal Kombat 1 kwam afgelopen september uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S, pc en Nintendo Switch. De game bevat naast een cast aan speelbare personages ook zogeheten 'Kameo-vechters' die spelers bijstaan tijdens gevechten.

Over Kameo-vechters gesproken: in de nieuwe trailer is ook kort Janet Cage te zien, een vrouwelijke versie van Johnny Cage die ergens later in maart als Kameo-vechter wordt toegevoegd aan de game.

Redacteur Tom Kerkhof gaf de vechtgame een 8 op Gamer.nl. "Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken."

Watch on YouTube
Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou