Monoliths Wonder Woman-game bevat mogelijk live-service elementen

Monoliths Wonder Woman-game bevat mogelijk live-service elementen

In navolging van Suicide Squad: Kill the Justice League

De in 2021 aangekondigde Wonder Woman-game van Warner Bros. en Monolith Productions zou wel eens live-service elementen kunnen bevatten.

Dat blijkt uit een vacature op Monoliths website voor een hoofd software engineer. In de vacature wordt gemeld dat de persoon die wordt aangenomen helpt bij het leveren van "een superheldenervaring die zo episch is als Wonder Woman zelf". Daarbij wordt opgemerkt dat kandidaten die ervaring hebben met "het onderhouden van een live software product of game" een streepje voor hebben.

Dat de Wonder Woman-game mogelijk live-service elementen bevat, mag geen grote verrassing heten. Een ander aankomend spel van Warner Bros., Suicide Squad: Kill the Justice League, heeft dat ook - wat het spel eerder al de nodige kritiek van fans heeft opgeleverd. Uit nieuwe informatie rondom het spel blijkt dat er onder andere een gratis en betaalde battle pass in die game zit.

Daarnaast gaf David Zaslav, de CEO van Warner Bros. Discovery, afgelopen week aan dat het van de grootste franchises van het bedrijf live-service games wil maken. Volgens hem wil het bedrijf franchises als Harry Potter, Game of Thrones, DC (met name Batman) en Mortal Kombat uiteindelijk omvormen tot live-service games. "Uiteindelijk willen we voor langere tijd en op hogere niveaus betrokkenheid en inkomsten genereren."

Monolith Productions is de ontwikkelaar van de in 2021 aangekondigde Wonder Woman-game. Alleen duidelijk is dat het een singleplayer actiegame is die zich afspeelt in een open spelwereld. De game bevat net als de Middle-earth-spellen het Nemesis-systeem. Het is nog niet bekend op welke platforms of wanneer de game moet verschijnen. Hieronder is de aankondigingstrailer nog eens te zien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze hebben ook niks geleerd van arkham knights en suicide squad kill the justice league.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 16 november 2023 - 12:31]

0

Akham Knights vond ik een prima game, afgezien van de 30fps op consoles, maar op PC beleef ik er veel plezier aan.

0
test

Zo prima dat je de naam niet meer kent...

0

Ik heb het even geprobeerd omdat ie op game pass stond, maar ik vond er niet veel aan.

0

@LARAFIN Tikfoutje maken, nu ook bekend als "de naam niet meer kennen"

0

Aanbevolen voor jou