Metal Gear Solid-collectie draait op 720p

Metal Gear Solid-collectie draait op 720p

Luie port?

De aankomende Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 speelt de games af in een resolutie van 720p.

Dat blijkt uit een preview van Nintendo Life. De website mocht een paar uur spelen met de Switch-versie van de collectie, die de eerste drie games uit de Metal Gear Solid-reeks bundelt. Volgens de site was de resolutie laag en draaide de game op 30 frames per seconde.

De eerste Metal Gear Solid zou gewoon de originele PlayStation-versie zijn, terwijl deel 2 en 3 de versies uit de HD Collection zijn, die in 2012 uitkwam op PlayStation 3 en Xbox 360. De website zegt zelfs dat de copyrights in de spelmenu's naar 2012 verwijzen. Volgens de site meldt Konami dat de nieuwe collectie dezelfde resolutie en framerate heeft als deze HD Collection: 720p en 60 frames per seconde, terwijl dat op de Switch dus 30 fps zou zijn.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 komt op 24 oktober uit voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beschamend. Hoe kun je meesterwerken als dit zo behandelen? Hebben ze zo'n hekel aan Kojima dat dit een soort wraak actie is of zo? 720p ? Hier is totaal geen werk in gestopt. echt totaal niet. Nog minder werk als Rockstar in RDR heeft gestopt. boycotten die handel.

0
test

Ik was hier hyped voor en om weer eens alle mgs games te spelen.. Maar ja, daar gaat alle hype. Zeer ZEER zonde. Als ze hier wat liefde en moeite hadden ingestoken had er misschien meer ingezeten voor in de toekomst en de franchise... maar ja, op deze manier vraag je gewoon om te falen dus.

0

Aanbevolen voor jou