Mede-oprichter Bungie begint nieuwe studio, maakt game in Fortnite

Mede-oprichter Bungie begint nieuwe studio, maakt game in Fortnite

Veteranen van Bungie en EA

Alex Seropian, een van de mede-oprichters van Bungie, is de nieuwe studio Look North World begonnen.

Seropian richt de nieuwe ontwikkelaar op met veteranen van onder andere EA en Kongregate: Jay Pecho, Patrick Moran, Kyle Marks, Aaron Marroquin en Prashant Patil. De eerste game van de nieuwe studio is gelijk al uit en is nogal opvallend: het is een spel dat binnen Fortnite is gemaakt.

Sinds afgelopen maart is het mogelijk om met Unreal Engine games en andere ervaringen te maken binnen Fortnite (UEFN). Makers van populaire projecten kunnen ook daadwerkelijk geld verdienen met hun creaties. Look North World is de eerste studio die zich daar volledig op lijkt te gaan richten.

"Ontwikkelen in UEFN opent een heel nieuwe wereld van mogelijkheden en we bevinden ons in een onverkend gebied", zegt Seropian. "Door te experimenteren komen we erachter wat spelers leuk vinden en kunnen we hen betrekken bij beslissingen."

De eerste game van de studio heet Outlaw Corral en is nu te spelen binnen Fortnite. Het is een soort toernooi met 1v1-shooutouts in een wildwest-omgeving.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wel lekker dat hun eerste "game" een trailer heeft die eruit ziet alsof het door een 12 jarige ff in elkaar is geknutseld.

0

Aanbevolen voor jou