Marathon van Bungie heeft een nieuwe regisseur

Marathon van Bungie heeft een nieuwe regisseur

Joe Ziegler werkte voorheen bij Riot Games

Er is een nieuwe regisseur of de aankomende Marathon-game van Bungie gezet.

Het gaat om Joe Ziegler, de voormalige Valorant-regisseur die bij Riot Games vertrok en in 2022 bij Bungie aan de slag ging. Hij laat dit officieel weten op zijn X-account. "De afgelopen negen maanden heb ik als regisseur aan Marathon gewerkt. We zijn nog steeds in de weer, maar ik kan niet wachten om meer informatie over de game te delen."

Voorheen was Christopher Barrett de regisseur van de shooter, maar dat blijkt dus niet meer het geval te zijn. Volgens IGN zijn er diverse veranderingen aan de aankomende game gemaakt sinds Ziegler aan het roer staat. Zo zouden spelers niet hun eigen personages meer kunnen creëren, maar in plaats daarvan kunnen kiezen uit diverse helden.

Vorig jaar werd aangekondigd dat het in 2022 door Sony overgenomen Bungie aan een nieuwe Marathon-game werkt. In de jaren negentig, nog voordat het bedrijf opgekocht werd door Microsoft en de studio Halo: Combat Evolved uitbracht voor Xbox, timmerde Bungie al aan de weg met de Marathon-games - first person shooters met een futuristisch tintje. De nieuwe sci-fi PVP extraction-shooter laat spelers in de huid kruipen van cybernetische huurmoordenaars bekend als Runners, die een verloren kolonie op de planeet Tau Ceti IV verkennen en jacht maken op rijkdom en faam. Het spel is in ontwikkeling voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou