Lidia Sobieski komt aanstaande zomer naar Tekken 8

Lidia Sobieski komt aanstaande zomer naar Tekken 8

Ook gratis updates en nieuwe content op komst

Er is een nieuw dlc-personage voor Tekken 8 onthuld, namelijk Lidia Sobieski.

Het personage moet ergens deze zomer beschikbaar komen - eerst voor mensen die de Year 1 Character Pass hebben aangeschaft en daarna voor iedereen die er geld aan wil uitgeven. Lidia Sobieski werd geïntroduceerd in de dlc van Tekken 7. Ze is de minister-president van Polen en tevens een expert in karate.

Naast het betaalde personage komen er ook gratis updates naar Tekken 8. Ergens binnenkort moet er een nieuwe balansupdate worden uitgebracht en in de zomer moet de Seaside Resort-arena worden toegevoegd. Verder komt er een fotomodus naar de game en zal in het najaar een nieuw verhaal rondom Eddy Gordo - het eerste dlc-personage - verschijnen.

Tekken 8 kwam afgelopen januari uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Tom Kerkhof beloonde de game met een 8,5: "De nieuwe Tekken wil het wiel niet opnieuw uitvinden, maar leunt volledig op de oerdegelijke gameplay waar de serie om bekendstaat. Dat pakt in dit geval goed uit. Daarbij maakt het nieuwe Heat-systeem gevechten nog explosiever en intenser, en de Special Style-besturingsoptie zorgt ervoor dat ook onervaren spelers alles uit de kast kunnen trekken. Met deze scherpe toevoegingen en de indrukwekkende visuele pracht en praal kan Tekken 8 de harten van zowel oudgedienden als nieuwe fans veroveren."

Watch on YouTube
Tekken 8

Tekken 8 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou