Leeftijdsclassificatie duidt mogelijk op Red Dead Redemption-remaster

Leeftijdsclassificatie duidt mogelijk op Red Dead Redemption-remaster

Is het dan eindelijk zover?

In Zuid-Korea is Red Dead Redemption opeens van een leeftijdsclassificatie voorzien - gamers speculeren dan ook dat er een remaster, remake of heruitgave in aantocht is van de Rockstar-game.

Het Zuid-Koreaanse Game Rating and Administration Committee publiceerde de nieuwe rating op 15 juni. Dat is opvallend, omdat het spel in 2010 uitkwam op PlayStation 3 en Xbox 360 en sindsdien nergens anders voor is aangekondigd.

Er waren al leeftijdsclassificaties voor de oorspronkelijke consoleversies van Red Dead Redemption, de Undead Nightmare Collection en de GOTY Edition in Zuid-Korea. Een nieuwe leeftijdsclassificering zou dus onnodig zijn, tenzij er een nieuwe versie van de game uitkomt.

De rating draagt het nummer 'CC-NV-230615-001.', waarbij NV specifiek voor consolegames staat - al zou een pc-versie daarmee niet uitgesloten worden. Red Dead Redemption is nooit op pc verschenen.

Hoe dan ook heeft Rockstar Games - dat al bevestigd heeft aan Grand Theft Auto 6 te werken - op moment van schrijven geen nieuwe versie van Red Dead Redemption aangekondigd. Er gingen in 2021 al geruchten over een remaster van Red Dead Redemption. In 2018 kwam het vervolg Red Dead Redemption 2 uit.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Let's Go!!!

1
test

JA... Ik hoop dat ie minstens net zo goed gaat worden als GTA Trilogy Remaster :'|

1
test

Met een aantal mods die alles fine tweakte, was de gta trilogy lang niet zo slecht en een goede RDR 1 remake of remaster is altijd welkom.

1
test

Als je een xbox one x of series hebt kan je de originele spelen in 4k die consoles had een one x update gehad jaren terug.

0
test

Met backwards compatibility ziet de X360 versie er prima uit op de XSX maar ik heb net een nieuwe PC gebouwd dus een remaster op de PC zou heel welkom zijn.

1
test

Ja die had een one x update draait 4k

0

Aanbevolen voor jou