Kaitlyn Dever speelt mogelijk Abby in The Last of Us-televisieserie

Kaitlyn Dever speelt mogelijk Abby in The Last of Us-televisieserie

Dever maakte in eerste instantie kans op de rol van Ellie

Actrice Kaitlyn Dever zou in de running zijn om de rol van Abby te vertolken in de HBO-serie The Last of Us.

Dat claimt journalist Jeff Sneider, die bekendstaat om zijn scoops binnen de film- en tv-industrie, te hebben vernomen. Dever was oorspronkelijk een van de kandidaten die de rol van Ellie in de serie zou spelen, zo onthulde showrunner en game-ontwikkelaar Neil Druckmann begin dit jaar, maar nu gaat ze dus misschien de rol van Abby vertolken.

Kaitlyn Dever is bekend van haar rollen in films als Booksmart en No One Will Save You. Laatstgenoemde film, die eerder dit jaar uitkwam, maakte naar verluidt veel indruk op het team achter de The Last of Us-serie. Dever speelde overigens ook de rol van de dochter van Nate en Elena in Uncharted 4: A Thief's End.

Eerder dit jaar gaf showrunner Craig Mazin al aan dat de actrice die Abby gaat spelen gevonden was. Toen werd echter geen naam genoemd. Het tweede seizoen van The Last of Us moet een gedeelte van de gebeurtenissen uit de game The Last of Us: Part 2 behandelen. Abby Anderson is een erg belangrijk personage in die game.

Eerder vandaag bleek al dat de opnames van het tweede The Last of Us-seizoen op 7 januari 2024 starten. Het is waarschijnlijk dat het tweede seizoen pas in 2025 te zien zal zijn op HBO.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Grappig, ze is eigenlijk meer het type om Ellie te spelen. Die kan de komende tijd aan de gewichten gaan hangen.

1
test

Beefcake!

0

Daar zeg je wat, donders... ik vind huidige Ellie nog steeds niet passen, ja ze acteert wel ok, maar het is een compleet andere ervaring dan van de game. Wellicht had deze dame veel dichterbij dat gevoel geweest. En inderdaad, ze moet dan aaaardig in de gewichten hangen als ze Abby wilt vertegenwoordigen :)

0

Aanbevolen voor jou