Journalist: 'Red Dead Redemption-remaster bestaat echt'

Journalist: 'Red Dead Redemption-remaster bestaat echt'

Vorige week gingen er al geruchten over een mogelijke remaster

Volgens journalist Colin Moriarty bestaat de Red Dead Redemption-remaster waar de laatste tijd geruchten de ronde over doen echt.

Moriarty, die voorheen voor IGN schreef, liet afgelopen weekend in zijn Patreon-podcast (via Eurogamer) weten dat hij "bevestiging heeft gezien dat het echt is", al gaf hij verder geen details.

Vorige week bleek dat dat Red Dead Redemption opeens van een leeftijdsclassificatie is voorzien in Zuid-Korea. Dat is opvallend, omdat het spel in 2010 uitkwam op PlayStation 3 en Xbox 360 en sindsdien nergens anders voor is aangekondigd.

Er waren al leeftijdsclassificaties voor de oorspronkelijke consoleversies van Red Dead Redemption, de Undead Nightmare Collection en de GOTY Edition in Zuid-Korea. Een nieuwe leeftijdsclassificering zou dus onnodig zijn, tenzij er een nieuwe versie van de game uitkomt.

Het vuur werd afgelopen dagen nog meer aangewakkerd omdat Rockstar social club-icoontjes van Red Dead Redemption in hoge resolutie gespot werden op social media. Deze icoontjes waren echter al jaren geleden geüpload en zijn dan ook geen indicatie van een mogelijke remaster.

Rockstar Games - dat al bevestigd heeft aan Grand Theft Auto 6 te werken - heeft op moment van schrijven geen nieuwe versie van Red Dead Redemption aangekondigd. Er gingen in 2021 al geruchten over een remaster van Red Dead Redemption. In 2018 kwam het vervolg Red Dead Redemption 2 uit.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nu Final Fantasy XVI uit is staat deze bovenaan mijn lijstje.

0
test

Deze reactie was bedoeld voor Rise of the Ronin, maar ik was iets te enthousiast naar beneden gescrolld.

0
test

Remaster zit ik niet echt op te wachten eerlijk gezegd en vind ik de moeite ook nooit waard. Had meer op een remake gehoopt. Jammer!

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou