Inhoud van derde Call of Duty: Modern Warfare 3- en Warzone-seizoen bekend

Inhoud van derde Call of Duty: Modern Warfare 3- en Warzone-seizoen bekend

Het derde seizoen gaat aanstaande woensdag van start

Aanstaande woensdag gaat het derde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone van start, en het is bekend wat er zoal aan de game wordt toegevoegd.

Zo zullen er zes 6v6-maps worden toegevoegd aan Modern Warfare 3. Emergency, 6 Star, Tanked en Growhouse (Sphere uit Vanguard) worden aan het begin van het seizoen beschikbaar gesteld, terwijl Checkpoint en Grime in de tweede helft van het seizoen verschijnen. Vier multiplayermodi worden toegevoegd: Capture the Flag en One in the Chamber aan het begin van het seizoen, en Minefield en Escort in de tweede helft.

Zombies ontvangt zoals gebruikelijk nieuwe content in de vorm van een nieuwe verhaalmissie en een Dark Aether Rift, en gedurende het seizoen zal er een nieuwe Warlord verschijnen.

De grootste wijziging in Warzone is zoals eerder al aangekondigd de terugkeer van Rebirth Island - de eerste keer dat de geliefde map in de 'tweede' versie van Warzone speelbaar is. Volgens Activision zal het weer op de map gedurende het seizoen veranderen.

Qua cross-over-content wordt er ook weer van alles toegevoegd aan de games. Zo wordt er ingespeeld op de filmrelease Godzilla x Kong: The New Empire, en komen er vanwege de datum 4 april (oftewel 4/20) operators van Cheech en Chong en Snoop Dogg. Alle toevoegingen kunnen hier doorgenomen worden en via de illustratie en de trailer hieronder.

Call of Duty
Watch on YouTube
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helaas wederom geen nieuwe mappen bij MP Invasion...

0

Aanbevolen voor jou