Inhoud seizoen 2 Reloaded van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone bekend

Inhoud seizoen 2 Reloaded van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone bekend

Tweede helft van tweede seizoen gaat woensdagavond van start

Activision Blizzard heeft de inhoud van seizoen 2 Reloaded van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone bekendgemaakt.

Dat deed het bedrijf via een blogpost. Zoals gebruikelijk bestaat het tweede seizoen van de shooters uit twee delen, waarbij gedurende elk deel nieuwe content wordt toegevoegd. Aanstaande woensdag om 18:00 uur gaat het tweede deel van het tweede seizoen van start.

Spelers kunnen vanaf woensdagavond bijvoorbeeld de remaster van de 6v6-map Das Haus verwachten in de multiplayer van Modern Warfare 3. De setting van deze map is veranderd; het speelt zich nu op het dak van een wolkenkrabber af. De maps Terminal en Skidrow krijgen ook een nieuw uiterlijk via de The Vortex: Decay's Realm-playlist.

De multiplayer ontvangt daarnaast twee nieuwe modi. Bounty is een variatie op Team Deathmatch waarbij spelers extra punten krijgen voor het doden van de best presterende speler van het andere team. In Juggermosh zijn spelers in feite Juggernauts, maar dan met het uiterlijk van Space Marines uit de Warhammer-franchise. Het camerastandpunt is gedurende het hele potje in de derde persoon.

Verder krijgt Zombies een nieuwe verhalende missie en een nieuwe Warlord in de vorm van Keres, en zullen er in Warzone ook nieuwe mechanismen worden toegevoegd, zoals een nieuwe Field Upgrade in de vorm van de Portable Decontamination Station, dat beschermt tegen gasaanvallen.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou