Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged officieel aangekondigd

Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged officieel aangekondigd

Vroem vroem

Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged is officieel aangekondigd door uitgever en ontwikkelaar Milestone. De game komt op 19 oktober uit.

Het is het vervolg op de populaire racegame Hot Wheels Unleashed, dat de meest succesvolle titel tot nu toe was voor Milestone.

De nieuwe game belooft nieuwe spelmechanismes, nieuwe omgevingen, een grote hoeveelheid voertuigen en nieuwe speeltypen. Volgens de aankondiging krijgt de game meer dan 130 voertuigen, met daarbij nieuwe toevoegingen als motoren en ATV's. Ook zou de race-ervaring nog dynamischer en meeslepender moeten worden, en zijn de races onvoorspelbaarder omdat voertuigen voorwerpen op of naast de baan kunnen gebruiken.

Eerder deze week gingen er al geruchten dat dit vervolg zou worden onthuld. Er werd een speelgoedautootje gespot met het logo van de game, en een dataminer ontdekte meer informatie over de titel.

Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged wordt ontwikkeld voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S, Nintendo Switch en pc. Als gezegd verschijnt de game op 19 oktober. Ook is er een trailer van de game verschenen, die hieronder te bekijken is.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

leuke trailer best zin in deze game.

0

Aanbevolen voor jou