Hideo Kojima wil een game in de ruimte ontwikkelen

Hideo Kojima wil een game in de ruimte ontwikkelen

Spelers zouden de game ook in de ruimte moeten kunnen spelen

Kojima Productions-oprichter Hideo Kojima zou graag een spel ontwikkelen terwijl hij in de ruimte is.

Dat liet Kojima weten tijdens de première van de pas aangekondigde documentaire Connecting Worlds, dat draait om de ontwikkelaar. Hij werd door Summer Game Fest-organisator Geoff Keighley gevragad wat hij in de toekomst wil doen.

Volgens Axios-journalist Stephen Totilo antwoordde Kojima met het volgende: "Ik wil naar de ruimte. Daar wil ik een game creëren die je in de ruimte kan spelen... dus alsjeblieft, iemand, breng me naar de ruimte." Het is niet geheel bekend wat Kojima hiermee bedoelt.

Eerder deze maand werd er een trailer uitgebracht van Hideo Kojima: Connecting Worlds. De documentaire is op 17 juni in première gegaan tijdens het Tribeca Film Festival te New York. De documentaire gaat over hoe Kojima zijn eigen Kojima Productions omvormde tot een opzichzelfstaande studio. In de film van anderhalf uur komen naast Kojima zelf ook vrienden als Guillermo Del Toro, Norman Reedus, Nicolas Winding Refn en Mad Max-bedenker George Miller aan het woord. 

Kojima werkt op dit moment in ieder geval aan de PlayStation 5-game Death Stranding 2. Ook is er een nog onbekende game in ontwikkeling die gebruikmaakt van de cloudtechnologie van Microsoft.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

1
test

Dit zal de status van zijn meesterbrein alleen maar verhogen in de ruimte tot universum brein. Heel slim van deze genie. Wat een orakel!!

2
test

Ik krijg langzamerhand het idee dat jij gCoola bent onder een nieuw account. Als ik je berichten zo onder verschillende topics lees...

-3
test

Hahaha. Dit is een "meme" op gamer.nl. Als er een Hideo K bericht is, zeggen mensen dit vaak om juist coola na te doen. Ik vind Kojima's games geweldig maar vind de man zelf maar een rare man. Mag 'em totaal niet 😂

1

Aanbevolen voor jou