Helldivers 2-update voegt twee soorten stormen toe

Helldivers 2-update voegt twee soorten stormen toe

En verhoogt het maximale level

Een nieuwe update voor Helldivers 2 voegt twee soorten stormen toe aan de game.

Dat heeft ontwikkelaar Arrowhead Game Studios bekendgemaakt. Update 01.000.200 is uit en zorgt ervoor dat spelers op zand- en sneeuwstormen kunnen stuiten. Ook is het maximale level dat spelers kunnen behalen verhoogd van vijftig naar honderdvijftig. De vorige update voegde al vuurtornado's en meteorenregen toe.

Daarnaast voert de update enkele balansveranderingen door en worden verschillende bugs en glitches opgelost. Alle patch notes zijn hier te vinden.

Spelers proberen in de co-op-shooter Helldivers 2 als onderdeel van een team buitenaards gespuis van 'Super Earth' weg te houden en krijgen diverse missies voorgeschoteld, zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van belangrijke data of het vernietigen van een vijandelijk nest. Mensen kiezen hun missies vanuit een hub op een ruimteschip, dat ook van upgrades voorzien kan worden. Dat zorgt er voor dat spelers hun arsenaal kunnen uitbreiden en upgraden.

Gamer.nl-redacteur Sebastiaan van der Bij gaf een 8 aan het spel: "Hoewel Helldivers 2 enigszins tekortschiet in originaliteit en diepgang wat betreft de missies en het verhaal, compenseert het ruimschoots met de grappige *tone of voice*, spectaculaire gameplay en hilarische momenten. Ondanks de soms wat chaotische actie, biedt het voldoende tactische diepgang om je een voordeel te geven tijdens de gevechten, terwijl het belang van communicatie tussen teamgenoten wordt benadrukt."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zonder te spoilen wat precies, maar er zijn ook 2 nieuwe vijanden toegevoegd.

0

Aanbevolen voor jou