Gotham Knights-studio werkt mee aan Wonder Woman-game

Gotham Knights-studio werkt mee aan Wonder Woman-game

Releasedatum of platforms zijn nog niet bekend

Warner Bros. Games Monteal, de ontwikkelaar van Gotham Knights, staat Monolith Productions bij tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Wonder Woman-game.

Dat blijkt uit een vacature die door Tech4Gamers werd gevonden. Daarin wordt duidelijk gemeld dat de Gotham Knights-ontwikkelaar meehelpt aan de ontwikkeling van de Wonder Woman-game.

Zoals gezegd is Monolith Productions de ontwikkelaar van de in 2021 aangekondigde Wonder Woman-game. Alleen duidelijk is dat het een singleplayer actiegame is die zich afspeelt in een open spelwereld. De game bevat net als de Middle-earth-spellen het Nemesis-systeem. Het is nog niet bekend op welke platforms of wanneer de game moet verschijnen.

Eind vorig jaar ontkende uitgever Warner Bros. dat de Wonder Woman-game live-service-elementen bevat, ook al heeft het bedrijf aangegeven hier op willen in te zetten in toekomstige games.

Warner Bros. Games Monteal ontwikkelde eerder Batman: Arkham Origins. Het vorig jaar verschenen Gotham Knights werd gematigd ontvangen. Lars Cornelis gaf de game een 6 in de Gamer.nl-recensie: "Gotham Knights hangt aan elkaar van de vreemde ontwerpkeuzes. Of het nou om de open wereld gaat, het vechtsysteem, of zelfs de co-op: het is allemaal net niet diep genoeg uitgewerkt. De potentie zit er wel en wie zelf zoekt, vindt wat krenten in de batpap, maar het zou niet nodig moeten zijn om zelf zo te graven naar de hoogtepunten. Gotham Knights is de superheldengame die we verdienen noch nodig hebben."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oei, dat noem ik geen goed nieuws.. Weten we dat we deze game in ieder geval gelijk kunnen overslaan....... GRAPJE GRAPJE, relax! :-) Heb gotham knights zelf uitgespeeld, en heb er een klein beetje van kunnen genieten (gaat een stuk makkelijk als je er maar 9€ voor heb betaald :P) maar wat was dat een teleurstelling zeg. Ik wacht geduldig de beelden af van deze game, en de reviews. Moet zich zelfzelf wel eerst echt bewijzen, helaas

0

Aanbevolen voor jou