Gerucht: Opnames The Last of Us: Part 3 beginnen later dit jaar

Gerucht: Opnames The Last of Us: Part 3 beginnen later dit jaar

Game zou in ontwikkeling zijn bij Naughty Dog

De opnames voor motion capture en audio voor het vooralsnog onaangekondigde The Last of Us: Part 3 zouden later dit jaar van start gaan.

Dat claimt insider ViewerAnon. Hij lekt over het algemeen vooral informatie uit gerelateerd aan films en series en is daarin erg betrouwbaar, al lekt hij ook wel eens informatie over games uit. Zo heeft hij eerder correcte informatie over de The Last of Us-serie van HBO naar buiten gebracht. Ook was hij voor de officiële onthulling op de hoogte van het bestaan van Crash Bandicoot 4: It's About Time. Vorig jaar claimde hij al dat Naughty Dog aan The Last of Us: Part 3 werkt.

De laatste dagen staken er geruchten op over een mogelijke derde The Last of Us-game waarin werd geclaimd dat de game een diverse cast krijgt. Zo zouden de personages Lucas, Mason, Val, Ezra and Gracie worden geïntroduceerd. Insider ViewerAnon reageerde daar weer op. Hij benadrukt dat Ellie wederom een belangrijke rol speelt in de game. Daarna meldt hij: "Alles wat ik kan zeggen is dat The Last of Us: Part 3 in ontwikkeling is en dat mensen dit beginnen te merken. Dit jaar worden er grootschalige opnames gehouden."

Sony en Naughty Dog hebben nooit bevestigd dat er een derde deel in de populaire reeks komt, al liet bedenker Neil Druckmann wel weten dat er "meer verhaal is om te vertellen". De franchise werd eerder dit jaar nog populairder dankzij de gelijknamige HBO-serie. Het eerste seizoen behandelde de gebeurtenissen uit de eerste game. Naughty Dog werkt in ieder geval wel aan een multiplayerproject gebaseerd op het The Last of Us-universum.

View post on X
View post on X
View post on X
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ontzettend benieuwd wat ze met het verhaal gaan doen. Hoop niet op een prequal ofzo, hoop dat ze het verhaal gewoon verder oppakken waar het eindigde. Laatst deel 1 voor de zoveelste keer op de PC uitgespeeld dit keer, voor mij persoonlijk blijft deel 2 toch wel mijn favoriet ondanks de meningen daarover verschillen. Deel 2 was gewoon veel grouwer en meer luguber past bij de setting. Uncharted 4 staat voor mij nog steeds op mooiste game ooit. Die heeft Naughty Dog nog niet kunnen overtreffen naar mijn mening.

0
test

Ik vond deel twee misschien iets beter dan het eerste deel, maar hij was wel aan de lange kant, waardoor ik m niet zo snel weer zal oppakken. Ben laatst wel een keer begonnen. Terwijl ik het eerste deel super vaak opnieuw gespeeld heb. Soms zelfs twee keer achter elkaar. anyway ik hoop ook dat ze verder gaan. Het mag van mij ook met geheel nieuwe personages.

0
test

Aan te lange kant wel herkenbaar inderdaad. Voor mij is de combat in deel 2 ook gewoon stukken beter dan in deel 1. Gaat redelijk vlekkenloos allemaal. Voor mij ook hetzelfde verhaal hoor! Deel 2 beter dan 1, maar deel 1 vaker uitgespeeld omdat je daar makkelijker doorheen loopt. En een stukje nostalgie uiteraard. Als ik een tijdmachine had was ik zeker weer terug gegaan om het spel weer opnieuw te ervaren haha. Alleen de intro al man.

0

blij dat Sony naar haar achterban luistert vind je niet Mr Happy ?

-5

Wat ben jij een kansloos mannetje zeg...

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 3 juli 2023 - 12:55]

1

gamer.nl weer persoonlijk hè leest u even mee ??

-6

En jouw reactie richting Mr Happy is niet persoonlijk?

1

Deze gebruiker is verwijderd

3
test

Kan iemand deze troll aub bannen?

1

Aanbevolen voor jou