Gerucht: Ontwikkeling Assassin's Creed 4: Black Flag-remake is begonnen

Gerucht: Ontwikkeling Assassin's Creed 4: Black Flag-remake is begonnen

Ubisoft Singapore zou er sinds afgelopen september aan werken

Ubisoft zou in september zijn begonnen aan de ontwikkeling van een remake van Assassin's Creed 4: Black Flag.

Op een LinkedIn-profiel van een lead artist van Ubisoft Singapore valt te lezen dat men afgelopen september is begonnen met de ontwikkeling van een onaangekondigd Assassin's Creed-project, zo ontdekte contentmaker Jorraptor. Insider Gaming meent dat het om een remake van Black Flag gaat.

Afgelopen jaar gingen er ook al geruchten dat Ubisoft Singapore aan de remake zou werken. Ubisoft Singapore is de ontwikkelaar van Skull and Bones, dat op 16 februari uitkomt na vele uitstellen. Het spel draait om scheepsvaart en -gevechten en lijkt daardoor hevig geïnspireerd door Black Flag.

Assassin's Creed 4: Black Flag verscheen in 2013 en was het eerste hoofddeel in de reeks dat een minder grote focus op stealth legde. De piratensetting - de game speelt zich af in het Caribisch gebied in de achttiende eeuw - werd door veel spelers goed ontvangen. Naast het verkennen van eilanden had men ook een schip ter beschikking, waarmee niet alleen naar andere gebieden gereisd kon worden, maar waarmee ook scheepsgevechten gehouden konden worden.

Ubisoft werkt sowieso aan Assassin's Creed Infinity, een soort 'hub' van waaruit nieuwe avonturen binnen de reeks beschikbaar moeten komen, zoals Project Red, dat zich in Japan afspeelt.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een 'remake' zou geweldig zijn, maar eerst maar eens afwachten of het niet om een 'remaster' gaat.

0
test

Heerlijke game alleen heb hem op ps3, xbox one de game al uitgespeeld en nog een 3e keer zie ik denk ik niet meer zitten.

0

Aanbevolen voor jou