Gerucht: In 2025 verschijnt een futuristisch vervolg op Call of Duty: Black Ops 2

Gerucht: In 2025 verschijnt een futuristisch vervolg op Call of Duty: Black Ops 2

Multiplayermodus zou maps uit Black Ops 2 en nieuwe maps bevatten

In het najaar van 2025 zou wel eens een futuristisch vervolg op Call of Duty: Black Ops 2 kunnen verschijnen.

Dat claimt het over het algemeen betrouwbare Insider Gaming te hebben vernomen. De game zou op dit moment de codenaam 'Saturn' dragen en zich "in de nabije toekomst" afspelen. Black Ops 4 speelde zich ook al in de toekomst af, maar het spel zou ondanks dat een direct vervolg zijn op Black Ops 2. Waar die game zich in 2025 afspeelde, moet de nieuwe Black Ops-game zich in 2030 afspelen.

Veel details zijn er nog niet, maar na de dood van Menendez zouden de vaste hoofdpersonages het op moeten nemen tegen een nieuwe vijand. Daarbij zouden er zowel verschillende maps uit Black Ops 2 als compleet nieuwe maps in de multiplayer van de game zitten. In eerste instantie zou het de bedoeling zijn geweest dat er alleen klassieke maps op release in het spel zouden zitten, maar na kritiek op het eerder dit jaar verschenen Modern Warfare 3 zou de strategie zijn aangepast.

Verder zou het spel Gunfight en Zombies bevatten, zou de beweging op de schop gaan en zou het klassieke 'pick 10'-create-a-class-systeem terugkeren.

Eerder dit jaar gingen er al geruchten over een Call of Duty: Black Ops-game die in 2024 moet verschijnen en zich in de Golfoorlog afspeelt. De twee projecten lijken los van elkaar te staan, en dat zou dus betekenen dat er mogelijk twee Black Ops-games achter elkaar uitkomen. Hoe dan ook is er officieel nog niets aangekondigd.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou