Gerucht: 2K Games gaat Fifa-voetbalspellen ontwikkelen

Gerucht: 2K Games gaat Fifa-voetbalspellen ontwikkelen

EA heeft de samenwerking met Fifa eerder stopgezet

Internationale voetbalorganisatie Fifa gaat mogelijk samenwerken met 2K Games voor toekomstige voetbalgames.

Daar lijkt insider Kurakasis naar te hinten. De insider in kwestie heeft een betrouwbare reputatie - onlangs lekte hij voordat de State of Play werd uitgezonden al correct het bestaan van een nieuwe editie van Sonic Generations en een vr-games binnen de Metro-franchise.

Officiële details zijn er nog niet. De Fifa-voetbalgames werden tot vorig jaar altijd door Electronic Arts gemaakt, maar die samenwerking is stopgezet. EA bracht vorig jaar zijn eerste voetbalgame zonder de Fifa-naam uit, genaamd EA Sports FC 24. Voetbalorganisatie Fifa gaf al aan dat ze ook voetbalgames willen blijven maken.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tja, ik wens ze alle succes. Niet dat Take Two nou goed om gaat met hun sport games, maar wat concurrentie voor EA zou wel goed zijn. Ik verwacht alleen dat als die concurrentie er ook echt komt dat EA ze dan de nek omdraait door gewoon met een zak geld naar Engeland en/of Spanje gaat om de exclusieve rechten van die competities en teams te kopen.

0
test

Ik heb de 2k games op de Dreamcast met veel plezier gespeeld. Geen enkele andere sportsgames waren in mijn ogen zo goed. Zeker de hockey games waren erg leuk. Recent ken ik ze enkel van de NBA reeks, maar heb deze nooit gespeeld. Wel de cringe filmpjes bekeken 😅

0

Aanbevolen voor jou