Gameplay Dragon Ball: Sparking! Zero wordt morgen onthuld

Gameplay Dragon Ball: Sparking! Zero wordt morgen onthuld

Goku en z'n vriendjes

Bandai Namco zendt morgen een stream uit met de gameplay-onthulling van Dragon Ball: Sparking! Zero.

Dragon Ball: Sparking! Zero is een voortzetting van de oude Budokai Tenkaichi, waarvan het eerste deel in 2005 verscheen voor de PlayStation 2. De fighting games speelden zich niet af op een tweedimensionaal vlak, zoals Dragon Ball FighterZ, maar gebruikte een third-person camera achter de schouder.

De nieuwe game wordt ontwikkeld door Spike Chunsoft en werd eind vorig jaar onthuld. Volgens de ontwikkelaar bevat de game 'bloedstollende, razendsnelle 3D-gevechten die trouw blijven aan de anime en videogameserie, met adembenemende beelden en authentieke gevechtstechnieken zoals stralenbotsingen, sprintaanvallen, bewegingen die zo snel zijn dat je ze niet ziet en planeet-verwoestende ultieme aanvallen.'

De stream wordt morgen 20 maart uitgezonden, begint om 15:00 Nederlandse tijd en is hier via YouTube te bekijken. Het spel moet op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc uitkomen, al is een releasedatum vooralsnog niet bekend. Hieronder zie je de oorspronkelijke aankondigingstrailer van vorig jaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze ziet er na al die jaren toch wel wat anders uit grafisch. De stijl van de getekende lijnen ziet er heel glad uit in de QTE's. En de belichting is toch ook wel iets anders dit keer. Nice.

0

Poh is t morgen alweer 20 april? Gaat hard :)

0
test

Oepsie foutje bedankt :')

0

Aanbevolen voor jou