Fysieke editie voor Tchia onthuld

Fysieke editie voor Tchia onthuld

Komt op 18 juli uit voor PlayStation-consoles

Later dit jaar moet Tchia ook fysiek beschikbaar komen.

Uitgever Kepler Interactive en ontwikkelaar Awaceb hebben op social media de fysieke versie van de game onthuld voor PlayStation 5 en PlayStation 4. De game komt op 18 juli in de winkels te leggen. Daarbij melden de bedrijven dat de game ook in Europa verkocht zal worden.

Mensen die de fysieke versie kopen ontvangen daarbij iets extra's: downloadbare content waarmee men hun in-game boot, ukulele, glider en outfit kan aanpassen met cosmetische items gebaseerd op games als Sifu, Cat Quest, Scorn en Flintlock.

Tchia verscheen afgelopen maart op PlayStation 5, PlayStation 4 en Epic Games Store. De game kwam op release ook meteen op PlayStation Plus Extra en Premium te staan. In de game kunnen spelers controle krijgen over elk dier of object dat men in de tropische open wereld tegenkomt. Daardoor kan men verschillende puzzels oplossen. Men kan bijvoorbeeld in een vis, vogel of kokosnoot veranderen. De wereld van Tchia is geïnspireerd op New Caledonia, een klein tropisch eiland waar de makers van de game vandaan komen. Spelers besturen Tchia, die op avontuur gaat om haar ontvoerde vader te redden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Komen ze wel een beetje laat mee! Het was ondertussen al gratis te claimen voor de PS Plus leden.

0
test

@Sjakos Deze game was vanaf dag 1 onderdeel van Playstation Plus Extra. De game is pas anderhalve maand oud.

0
test

@Tokumei dat weet ik, maar juist omdat het spel net uit is en je kan het nu al spelen via PS Plus Extra. Dan lijkt mij een abonnement afsluiten lucratiever waar je dan ook nog 400 games bij krijgt. Neem aan dat het fysieke spel ongeveer tussen de 25/30 gaat kosten!

0
test

@Sjakos Klopt, maar het verschil is dat je die games niet hebt. Als je ophoudt met betalen heb je geen games meer over. Ik ga zelf overigens van 40 euro uit.

0

Aanbevolen voor jou