Fysieke editie Baldur’s Gate 3 onthuld, verschijnt in eerste kwartaal van 2024

Fysieke editie Baldur’s Gate 3 onthuld, verschijnt in eerste kwartaal van 2024

Komt met diverse fysieke en digitale extra's

Larian Studios heeft de fysieke editie van Baldur's Gate 3 onthuld. Deze versie van de game moet ergens in het eerste kwartaal van 2024 uitkomen.

Larian kondigde de fysieke versie gisteravond via de officiële website aan, waar meer details over deze editie te vinden zijn. Het gaat om de Deluxe Edition, die 79,99 euro gaat kosten. Wanneer gedurende het eerste kwartaal van 2024 de fysieke editie precies verschijnt is op moment van schrijven niet bekend.

Duidelijk is in ieder geval dat hij op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc uitkomt (waarbij laatstgenoemde op disk een installer en Steam-key bevat) en via de Larian Merch Store alvast te reserveren valt. Op moment van schrijven lijkt de PS5-versie in ieder geval op te zijn, maar men kan zich inschrijven om een bericht te krijgen wanneer deze weer beschikbaar komt.

Het pakket bevat niet alleen de game, maar ook diverse fysieke en digitale extra's. Denk aan de soundtrack op drie cd's, stickers, patches, een poster en een kaart van de wereld. Onder de digitale content vallen de soundtrack, artbook en character sheets, alsmede diverse extra's voor in de game. Denk aan een skin voor de dobbelsteen en een pakket met items gebaseerd op de Divinity-games.

Digitaal kan Baldur's Gate 3 al gekocht worden op PlayStation 5 en pc. De Xbox Series X en S-versie komt ergens dit jaar uit - op The Game Awards in de nacht van 7 op 8 december wordt de releasedatum onthuld.

Baldur's Gate 3
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beetje mosterd na de maaltijd als je het mij vraagt. Maar leuk voor de fans of degenen die de game ondertussen nog niet hebben.

0

Ben ik met je eens. Voor mij is het nog een optie, omdat ik deze op de xbox wil hebben, maar voor de rest vist men naast het net. Deze deluxe versie is wel een flink pakket voor een nette prijs.

0

Niet voor de Xbox spelers. Die hebben nog geen kans gehad de game te kopen. Zij hebben nu de keuze. Ik heb hem gepreorderd. Nu nog zo veel te spelen. Ik zie BG3 wel verschijnen in 2024.

0
test

Hopelijk volgt Alan Wake 2.

0

Aanbevolen voor jou