Fortnite bevat een speelbare samenvatting van eerste Alan Wake

Fortnite bevat een speelbare samenvatting van eerste Alan Wake

Even je geheugen opfrissen

Epic Games heeft in Fortnite een uitvoerige samenvatting van de eerste Alan Wake-game gepubliceerd.

Met de aankomende release van Alan Wake 2 leek het Epic een goed idee potentiële nieuwkomers of mensen die de gebeurtenissen uit de in 2010 verschenen game zijn vergeten een handje te helpen. Daarom kan men via Fortnite nu een twintig minuten durende samenvatting doorlopen. Men moet Fortnite geïnstalleerd hebben en vervolgens de eilandcode 3426-5561-3374 invoeren.

Vervolgens ervaart met een soort 'Fortnite-versie' van het verhaal uit de eerste Alan Wake. Deze samenvatting is in samenwerking met Remedy - de ontwikkelaar van de Alan Wake-reeks - Zen Creative en Spiral House gemaakt. Eerder deze maand werd Alan Wake al als speelbare skin toegevoegd aan Fortnite.

Alan Wake 2 verschijnt op 27 oktober - tien dagen later dan gepland - voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De uitgever is Epic Games en op moment van schrijven staat er geen fysieke release van de game gepland.

In Alan Wake 2 besturen spelers niet alleen de titulaire schrijver, maar ook FBI-agente Saga Anderson. Zij onderzoekt de mysterieuze moorden in Bright Falls, waardoor ze op het spoor van Wake komt, die dertien jaar geleden vermist raakte. Spelers kunnen wisselen tussen deze personages en op deze manier zelf bepalen wat voor soort ervaring ze voorgeschoteld krijgen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou