Fans vinden hint naar games in tweede deel Metal Gear Solid-collectie

Fans vinden hint naar games in tweede deel Metal Gear Solid-collectie

Inclusief deel 4

Fans hebben een hint gevonden naar de games die zullen verschijnen in het tweede deel van de Metal Gear Solid: Master Collection.

Twitteraar en Metal Gear-kenner Nitroid heeft de hint gevonden op de officiële website van Konami. Daar is een speciale tijdlijn met alle Metal Gear-games te vinden. De games die net zijn aangekondigd voor het eerste deel van de Metal Gear-collectie zijn daar sinds kort voorzien van een plusje.

Bij het inspecteren van de pagina vond Nitroid ook verwijzingen naar tijdelijke knoppen voor Metal Gear Solid 4, Peace Walker en Metal Gear Solid 5. Het zou daarom voor de hand liggen dat deze games in de volgende collectie worden gebundeld.

View post on X

Voor Metal Gear Solid 4 zou het de eerste keer zijn dat de game ergens anders speelbaar is dan op de PlayStation 3. Vooralsnog zit het spel daarop 'gevangen', waardoor fans een oude console moeten aanschaffen of kopen om de game te kunnen spelen.

Naast bovenstaande aanwijzing lijkt het nieuws ook te worden bevestigd door de website IGN: "IGN heeft begrepen dat deze line-up voor Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2 klopt."

Het eerste deel van de collectie verschijnt op 24 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, pc en Nintendo Switch. Het bevat Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Ook zijn de MSX-versies van Metal Gear en Metal Gear 2: Solid Snake bijgevoegd, alsmede de NES-games Metal Gear en Snake's Revenge: Metal Gear 2.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

MGS 4 eindelijk?

0
test

Kept you waiting, huh?

1
test

Haha ik wou hem ook maken!

[Reactie gewijzigd door Bteqq op 24 juni 2023 - 08:34]

0
test

Hahah! Had er niet eens aan gedacht dat ik zo simpel gememed kon worden terwijl ik zelf de quote nog de dag ervoor had gebruikt. NICE!! 😅

0

Aanbevolen voor jou