Fallout 4-update op dit moment niet beschikbaar via PlayStation Plus

Fallout 4-update op dit moment niet beschikbaar via PlayStation Plus

Bethesda zegt aan een oplossing te werken voor Extra-leden

Mensen die via PlayStation Plus ooit Fallout 4 hebben geclaimd, kunnen de gratis current-gen-update voor de game die gisteren is uitgebracht niet downloaden.

Gisteren kwam de langverwachte update uit, maar al snel bleek dat mensen die Fallout 4 ooit via PS Plus hebben geclaimd, de update niet konden binnenhalen. Bethesda liet kort daarna weten dat dit niet de bedoeling is, en dat er aan een oplossing wordt gewerkt.

Het bedrijf benadrukt dat het daarbij gaat om mensen die de game via PS Plus Extra spelen - voor mensen die de game ooit via PS Plus Essentials hebben geclaimd lijkt er helemaal geen update uit te komen.

Wanneer deze oplossing beschikbaar komt is op moment van schrijven niet bekend. Gezien Bethesda's reactie lijkt het in ieder geval geen bewuste keuze te zijn geweest. Ook het feit dat Xbox Game Pass-abonnees wel de update voor de game binnen kunnen halen, maakt dat duidelijk.

Zoals gezegd is gisteren de update voor Fallout 4 uitgekomen. Lees hier wat er zoal in de update zit. Daarnaast zijn hier een aantal beginnerstips voor Fallout 4 te vinden.

View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Even afwachten, maar het zou schofterig zijn als ze de PS Essentials users hiermee gaan naaien.

-1
test

Hoezo? je huurt de games, je bezit ze niet, en je krijgt gewoon de ps4 versies van de game (op ps/+ kon je RE7 en Control ook niet "graties" upgraden naar de ps5 versies als je ze huurde op ps+) Niet dat ik het eens ben met sony's beleid, en enorm omslachtige manier van doen, maar ik ben ook niet iemand die gamecollectie opgebouwd heeft met gehuurde games op ps+ of gamepass.

0

””Ook het feit dat Xbox Game Pass-abonnees wel de update voor de game binnen kunnen halen, maakt dat duidelijk.”” Dit staat haaks tegenover je opmerking dat je een game niet bezit. Feit, Gamepass games huur je ook en bezit je ook niet. Er zijn wel meerdere games die in PS+ staan en ook de PS5 versie hebben gekregen, dus het klopt niet wat je zegt natuurlijk. Control is gewoon de PS5 versie namelijk en zo ook meerdere games, waaronder Final Fantasy 7 remake gratis PS5 upgrade in PS+.

0
test

Hij gaat gewoon komen het was namelijk niet de bedoeling dat het niet kon. Helaas voor ps ebruikers even wachten nog.

1
test

@HULSTPOWER Denk niet dat je deze gratis krijgt met PS Plus hoor? Is nooit zo. Wordt al jaren bij elke game gezegd die een uograde krijgt, alleen als je het spel ZELF bezit mag je gratis upgraden, niet via plus.

1
test

@Markus88 niet helemaal waar control kreeg op ps plus de ps5 versie vorig jaar of zo en op xbox stond toen de oude versie nog op pas nu hebben ze op gamepass de series versie er op staan. Dus het is niet altijd zo en zijn nog wel paar voorbeelden.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 26 april 2024 - 11:53]

0
test

@HULSTPOWER Je hebt gelijk, daar heb ik toen nog gretig en met veel plezier gebruik van gemaakt om die gratis binnen te hengelen, hahah!

0

Aanbevolen voor jou