F1 Manager 2023 voor pc en consoles aangekondigd

F1 Manager 2023 voor pc en consoles aangekondigd

Frontier Developments heeft F1 Manager 2023 aangekondigd, het vervolg op het vorig jaar uitgekomen spel.

Het was al bekend dat Frontier aan een vervolg werkte, maar nu is deze ook daadwerkelijk onthuld. De game is logischerwijs toegespitst op het nieuwe seizoen, met de 23 raceparcoursen, zes F1 Spring-evenementen, nieuwe wagens en coureurs.

Spelers kunnen net als in het vorige deel hun eigen F1-team managen, van de fabriek waar de wagens worden gemaakt tot de garage en de startgrid. Daarnaast is er een nieuwe modus genaamd Race Replay, waarmee het verloop van "belangrijke races uit het seizoen kan herschrijven". Volgens Frontier zijn zowel de graphics als het managementsysteem verbeterd, maar ook het racen zelf, met bijvoorbeeld verschuivende racelijnen.

F1 Manager 2023 komt op ergens deze zomer uit op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Hieronder is de onthullingstrailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb me best even vermaakt met F1 Manager 22, maar werd al snel eentonig. Er zal fors aan de gameplay moeten worden gesleuteld om het langer boeiend te houden. Fingers crossed.

0

Aanbevolen voor jou