Er zijn 197 miljard vijanden in Elden Ring gedood

Er zijn 197 miljard vijanden in Elden Ring gedood

De Albinauric met knuppel is het vaakst gedood

Bandai Namco en FromSoftware hebben nieuwe statistieken rondom Elden Ring gedood. Zo zijn er in totaal 197 miljard vijanden in de game gedood.

Dat liet het bedrijf weten via een infographic. Blijkbaar zou dat betekenen dat als iedereen ter wereld Elden Ring zou spelen, iedereen 24 vijanden in het spel heeft gedood. In de grafiek werden ook de meest gedode vijanden opgesomd. Op de eerste plaats staat de Albinauric (met knuppel), gevolgd door de Putrid Corpse, Exiled Soldier, Albinauric met curved sword en Demi-Human. Bandai Namco heeft daarnaast laten weten dat er 82 miljoen gevechten in het Colosseum zijn gehouden.

Elden Ring kwam in februari vorig jaar uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Het spel is ontwikkeld door FromSoftware, de studio achter soulslikes zoals Dark Souls en Bloodborne. De game heeft diverse awards gewonnen.

Gamer.nl-redacteur Marcel Vroegrijk gaf een 9,5 aan de game: "Elden Ring leent een heleboel van Dark Souls en een beetje van Bloodborne en Sekiro. Met de blauwdrukken van die games in handen is FromSoftware gaan bouwen en bouwen. Het resultaat is een gigantisch goede openwereldgame die zowel qua schaal als detail een onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor ook afschrikt."

Eerder werd uitbreiding Shadow of the Erdtree aangekondigd. "Sta op, Tarnished, en laten we samen een nieuw pad bewandelen. Een aankomende uitbreiding op Elden Ring, 'Shadow of the Erdtree', is op dit moment in ontwikkeling. We hopen dat je uitkijkt naar nieuwe avonturen in de Lands Between", zo werd toen gemeld. Het is nog niet bekend wanneer de dlc uitkomt.

Elden Ring
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou