'Er wordt op dit moment niet gewerkt aan Star Wars: KotOR-remake'

'Er wordt op dit moment niet gewerkt aan Star Wars: KotOR-remake'

Dat claimt journalist Jeff Grubb

Volgens journalist Jeff Grubb werkt er op dit moment niemand aan de remake van Star Wars: Knights of the Old Republic.

Dat meldt hij tijdens de Giant Bomb-podcast Game Mess Mornings (via Insider Gaming). "Ik wil iets duidelijk maken, er wordt op dit moment niet gewerkt aan deze game. Einde verhaal. Er wordt op geen manier aan de game gewerkt, door geen studio."

De remake van de geprezen Bioware-rpg werd al in 2021 voor PlayStation 5 aangekondigd. Sindsdien is er echter geen officiële informatie naar buiten gekomen. Aspyr Media begon met de ontwikkeling, die uiteindelijk werd overgeheveld naar Saber Interactive.

Er gaan sinds dit jaar geruchten dat de ontwikkeling stroef verloopt - ook journalist Jason Schreier claimde deze zomer dat de ontwikkeling gepauzeerd was. De geruchten laaiden afgelopen september weer op toen Sony de aankondigingstweet en -trailer van de game van social media en YouTube verwijderde.

Lars Wingefors, de CEO van uitgever Embracer Group, wilde deze week geen uitspraak doen over de status van de game. "Ik merk dat alles wat ik hier over zeg in het nieuws komt, dus dat is mijn enige opmerking."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Ik merk dat alles wat ik hier over zeg in het nieuws komt, dus dat is mijn enige opmerking." - Wat een slimme man dat hij dat door heeft... Jezus haha

0
test

Jammer dit is toch mijn fav game uit de originele xbox tijd, en daarna met kotor 2 en jade empire. Misschien moet bioware zelf de remake op pakken, maar ook dat team is helaas niet meer het team wat dit soort parels maakte.

0

Aanbevolen voor jou