Vervolg op Elden Ring wordt niet uitgesloten

Vervolg op Elden Ring wordt niet uitgesloten

Maar op dit moment staat er nog niets concreets op de planning

FromSoftware sluit niet uit dat er in de toekomst gewerkt wordt aan een vervolg op Elden Ring. Op dit moment zijn er echter geen concrete plannen.

Dat vertelde regisseur en FromSoftware-baas Hidetaka Miyazaki in een interview met IGN. "We hebben op dit moment geen plannen om nog meer dlc of een vervolg te maken, maar we willen de mogelijkheid niet uitsluiten. We denken dat er in de toekomst iets kan gebeuren."

Hij verduidelijkt: "We willen niet zeggen dat dit het einde van de Elden Ring-saga is. Volgens mij zei ik ook al zoiets nadat Dark Souls 3 was uitgekomen. We willen de mogelijkheden niet uitsluiten en dat geldt ook voor Elden Ring. Er kunnen in de toekomst ideeën ontstaan."

Voorlopig hoeven fans dus in ieder geval niet te rekenen op een nieuwe Elden Ring-game. Wel werd eerder deze week aangekondigd dat uitbreiding Shadow of the Erdtree op 21 juni uitkomt en 39,99 euro gaat kosten. Volgens Miyazaki kunnen spelers een nieuw gebied dat groter is dan Limgrave verwachten. Ook bevat de uitbreiding meer dan tien nieuwe bazen om tegen te vechten.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De vraag is niet of maar meer wanneer

0

wat een game, WAT een game! Hopelijk krijgen na de DLC een spin-off game, o.i.d. (om de tijd te overbruggen) en daarna een vervolg!

0

Aanbevolen voor jou