Eerste seizoen Call of Duty: Modern Warfare 3 gisteren begonnen

Eerste seizoen Call of Duty: Modern Warfare 3 gisteren begonnen

Met o.a. twee nieuwe 6v6-maps en een nieuwe map voor Warzone

Het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 3 is gisterenavond van start gegaan. Activision heeft de patch notes voor dit seizoen dan ook gepubliceerd.

De inhoud van het eerste seizoen was eerder al bekendgemaakt. Zo zijn er twee nieuwe 6v6-maps beschikbaar: Meat - een map gesitueerd in een slagerij - en Greece - een map gebaseerd op een Grieks kuststadje. In de loop van het seizoen wordt de 6v6-map Rio, gesitueerd in een winkelcentrum in Brazilië, toegevoegd.

Aan de multiplayer is de Gunfight-modus toegevoegd, alsmede de map Training Facility. Hier kunnen twee teams van twee spelers het met elkaar uitvechten. Gedurende het seizoen wordt ook Ranked Play toegevoegd. Natuurlijk is er ook een nieuwe Battle Pass met allerlei ontgrendelbare wapens en operators. Verder zijn er diverse nieuwe modi geïntroduceerd.

Tot slot wordt ook het Zombies-verhaal voortgezet en heeft Warzone de nieuwe map Urzikstan ontvangen, alsmede een nieuwe Gulag. Vondel en Ashika Island keren terug. De volledige patch notes zijn hier te vinden.

Watch on YouTube
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die map Meat is wel weer een echte (Meat)grinder.

1
test

Eerste potje zombies wat ik speelde was echt drama! Veel packet loss en latency variation. Kon net op tijd extracten voordat de server er (weer) uitklapte.

0

Al sinds de release aardig wat zombies gespeeld zo goed als geen last van.

0

Aanbevolen voor jou