Eerste Kombat Pack voor Mortal Kombat 1 aangekondigd

Eerste Kombat Pack voor Mortal Kombat 1 aangekondigd

Met o.a. Homelander en Peacemaker

NetherRealm Studios heeft de eerste 'Kombat Pack' voor Mortal Kombat 1 onthuld - oftewel dlc met daarin nieuwe personages.

De personages die via de eerste Kombat Pack worden toegevoegd, zijn Quan Chi, Ermac, Takeda Takahashi, Peacemaker (de DC-held), Omni-Man (de vader van Invincible) en Homelander (uit The Boys). De personages waren eerder al uitgelekt.

Daarnaast bevat het pakket ook een aantal Kameo-vechters - deze kunnen tijdens gevechten een handje helpen. Het gaat om Ferra, Johnny Cage, Khameleon, Mavado en Tremor. Tot slot is er een skin voor Johnny Cage die het personage laat ogen en klinken als acteur Jean-Claude van Damme. De eerste Kombat Pack kan geclaimd worden door de Premium Edition of Kollerctor's Edition van de game te reserveren.

Watch on YouTube

NetherRealm gaf ook een nieuwe trailer uit van het spel zelf. Daarin worden de vechters Li Mei, Tanya en Baraka getoond. Ook is bevestigd dat Goro en Darrius als Kameo-vechters geselecteerd kunnen worden.

Mortal Kombat 1 werd eerder dit jaar aangekondigd. Het spel kom op 19 september uit voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc (via Steam en Epic Games Store). Mensen die de Premium of Kollector's Edition aanschaffen krijgen op 14 september al toegang.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik vind dergelijke DLC aankondigingen terwijl de game nog niet eens uit is heel naar.

0
test

helemaal mee eens dit is kompleet ruk gewoon

0
test

Elke nieuwe Mortal Kombat release wakkert weer een vlammetje aan om de story mode (hoe bizar deze ook is) meer keren door te spelen. Echter is het wel met elke nieuwe iteratie zo, dat ze in de aanloop naar release een zooi extra content gaan promoten. Pre order characters, tie-in franchise characters, en dat alles voor een exorbitant bedrag. Het is een gegeven dat er binnen 1 jaar na de release, de zo gehete Ultimate Edition verschijnt, waar al deze extra content in zit, voor een veel schappelijkere prijs, en in veel gevallen zelfs, on disc.

0

Aanbevolen voor jou