Eerste details over betaalde uitbreidingen op Alan Wake 2 bekend

Eerste details over betaalde uitbreidingen op Alan Wake 2 bekend

Night Springs en The Lakehouse

Remedy Entertainment heeft details gegeven over twee uitbreidingen op het vandaag verschenen Alan Wake 2.

Dat deed het bedrijf via IGN. Het gaat om Night Springs en The Lakehouse. Laatstgenoemde heeft nog geen releaseperiode, maar Night Springs moet ergens richting het einde van de volgende lente verschijnen.

Night Springs laat gamers "spelen als enkele bekende personages uit het Alan Wake-universum". Spelers doorlopen daarbij een aantal losstaande afleveringen van Night Springs, een fictieve serie die op televisies in de Alan Wake-games te zien is.

De tweede uitbreiding, Lake House, draait om een mysterieus gebouw aan de kust van Cauldron Lake dat is opgezet door een onafhankelijke overheidsorganisatie. Ze plegen daar geheimzinnige onderzoeken, maar natuurlijk gaat er iets fout. In de dlc besturen spelers afwisselend Alan Wake en Saga Anderson, net als in Alan Wake 2 zelf.

Beide uitbreidingen zijn gratis voor mensen die de Deluxe Edition van het spel hebben aangeschaft. De dlc komt echter ook los te koop. Prijzen zijn nog niet bekend.

Alan Wake 2 is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Epic Games Store. De uitgever is Epic Games en op moment van schrijven staat er geen fysieke release van de game gepland. De Gamer.nl-recensie van Alan Wake 2 volgt zo spoedig mogelijk. Lees hier de eerste impressie van redacteur Ron Vorstermans.

Eerder gaf Remedy al aan dat het ook gratis dlc in de planning heeft. "We hebben gratis dlc-pakketten op de planning staan en ze zijn behoorlijk significant. Ik verwacht dat we kort nadat de game uit is meer details zullen geven, maar het wordt allemaal gratis voor iedereen die de game koopt."

Ergens binnenkort moet er via een gratis update een New Game Plus-modus aan Alan Wake 2 worden toegevoegd. Dit biedt spelers volgens de makers een "alternatief verhaal, inclusief nieuwe Manuscript-pagina's en nieuwe videocontent".

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben momenteel aan het genieten van de game. Op mijn 3080 is het spijtig genoeg wel 1440p zonder rtx. 4k met dlss performance ging ook net, maar dan zakte de gps soms terug naar de lage 40. Desondanks ziet de game er schitterend uit.

[Reactie gewijzigd door do365nic op 27 oktober 2023 - 12:55]

0

Aanbevolen voor jou