Ed Boon hint naar horrorpersonages voor Mortal Kombat 1-dlc

Ed Boon hint naar horrorpersonages voor Mortal Kombat 1-dlc

Komt Ghostface uit Scream naar de game?

In een door Ed Boon op social media gedeelde illustratie zijn verschillende schurken uit horrorfilms te zien. Fans speculeren dat deze personages in de toekomst als dlc naar Mortal Kombat 1 komen.

In de illustratie zijn een aantal schurken - Jason Voorhees, Leatherface en Freddy Krueger - met een vinkje te zien. Deze personages zijn in voorgaande Mortal Kombat-games via dlc toegevoegd.

Er zijn echter ook een stel personages met een vraagteken te zien, namelijk Ghostface, Michael Myers, Pinhead, Chucky, en Billy uit Saw. Fans speculeren dan ook dat sommigen van deze schurken - of allemaal - als dlc aan Mortal Kombat 1 toegevoegd zullen worden.

Dat vermoeden wordt versterkt door een datamine van eerder deze maand. Daaruit bleek dat Ghostface - naast Cyrax, Noob Saibot, Cassie Cage en Jade - mogelijk naar Mortal Kombat 1 komt. Het lijkt er dus op dat in ieder geval Ghostface uit de Scream-franchise uiteindelijk naar de game komt, al is dit nog niet officieel aangekondigd.

Mortal Kombat 1 is beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc (via Steam en Epic Games Store). De game bevat naast een cast aan speelbare personages ook zogeheten 'Kameo-vechters' die spelers bijstaan tijdens gevechten. Cross-play en cross-progressie wordt ergens na release van de game toegevoegd. Daarbij bevat het spel rollback netcode. Diverse acteurs en actrices vertolken de rollen van personages in de game. Zo speelt Jean-Claude van Damme de rol van Johnny Cage en kruipt Megan Fox in de huid van Nitara.

Tom Kerkhof gaf in de Gamer.nl-recensie een 8 aan de game: "Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken."

View post on X
Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eigenlijk zouden ze een aparte vechtgame moeten maken met alleen maar Horror personages. Dan wel met Fatalities uiteraard.

0

Aanbevolen voor jou