Update: EA Sports FC 24-exploit uitgeschakeld

Update: EA Sports FC 24-exploit uitgeschakeld

De bal is niet alleen rond, maar ook erg plakkerig

Update: De exploit in EA Sports FC 24 waardoor de al aan spelers blijft plakken en men de bal alleen maar in het doel hoeft te lopen, kan niet meer worden gebruikt in de game.

Dat heeft EA laten weten. Hoewel de exploit mogelijk nog steeds in de game zit, heeft EA de Trickster+ PlayStyle uit de items van Ultimate Team-spelers gehaald, waardoor de exploit blijkbaar niet meer werkt. De Trickster+ PlayStyle keert terug wanneer de exploit in zijn geheel is verwijderd uit de game.

Oorspronkelijk bericht:
EA Sports FC 24 wordt geteisterd door een glitch waardoor de voetbal aan een speler vastplakt. Op die manier kunnen spelers een wedstrijd naar hun hand zetten.

De glitch wordt op social media inmiddels de 'calf dribble' genoemd. Door een bepaalde knoppencombinatie te gebruiken kunnen spelers een bal aan het lichaam van een voetballer laten plakken, waardoor men alleen het doel van de tegenstander in hoeft te lopen om te scoren.

Veel spelers klagen dan ook over de glitch, omdat dit online potjes verpest. EA heeft inmiddels laten weten op de hoogte te zijn van het probleem en op onderzoek uit te gaan (via VGC). Het probleem is op moment van schrijven in ieder geval nog niet opgelost. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe men gebruikmaakt van de exploit.

Eerder deze week bleek dat in Europa EA Sports FC 24 de bestverkochte game van september was.

View post on X
Watch on YouTube
EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had dan die video eruit gelaten, nu maken jullie nog meer reclame voor die glitch. Er wordt al genoeg misbruik gemaakt van de kapotte game mechanics dus dit hoeft er niet ook nog bij.

1
test

Dit dus. Waarom een freaking 'turorial' plaatsen? Erg misplaatst.

0
test

Wanneer men interesse had in de glitch na het lezen van dit artikel hadden ze dat ook wel zelf opgezocht. Ook kies je er zelf voor om op de video te klikken. Beetje onzinnig commentaar als je het mij vraagt.

[Reactie gewijzigd door Riyakuya op 21 oktober 2023 - 06:48]

-2
test

Valt op zich wel mee. Het is redelijk common sense dat je als openbaar medium niet laat zien hoe je een bedenkelijke of illegale actie uitvoert. Dat mensen zoiets gemakkelijk kunnen opzoeken, doet daar niets aan af. Zo zou het ook geen goed idee zijn als Gamer.nl zou tonen hoe je cheat in een online game, of hoe je een game illegaal kopieert. Dat laatste kan zelfs strafbaar zijn. Je kunt dan nog stellen dat deze bug onschuldig genoeg is om alsnog te tonen, ook omdat EA deze op korte termijn wil fixen. Maar helemaal onzinnig is dit commentaar daarom nog niet, want hierin kun je dus verschillende afwegingen maken.

2
test

Ik vind jouw commentaar vooral onzinnig. Ik had namelijk nooit van die glitch gehoord en veel anderen misschien ook niet. Nu worden mensen misschien op verkeerde ideeen gebracht.

0

De video maakt het voor mijn ten minste amusant. Ik geef niks om deze game, maar deze glitch in actie zien is entertaining. En ja, ik ben absoluut tegen het gebruik hier van. Het is nooit leuk om dit of andere cheats tegen andere echte spelers te gebruiken.

0

daarom is online spelen niet leuk, spelers verpesten de spellen, je hoeft die knoppen namelijk niet in te drukken.

0

Aanbevolen voor jou