Dragon's Dogma 2 meer dan 2,5 miljoen keer verkocht

Dragon's Dogma 2 meer dan 2,5 miljoen keer verkocht

Lang niet slecht!

Dragon's Dogma 2 is tot nu toe meer dan 2,5 miljoen keer verkocht.

Dat heeft uitgever Capcom bekendgemaakt. Daarmee is de volledige reeks tot nu toe meer dan tien miljoen keer over de toonbank gegaan, onthult het bedrijf. "Bedankt voor jullie steun," schrijft men op X.

Dragon's Dogma 2 kwam op 21 maart uit. Hoewel veel gamers positief zijn over de game, ontvangt het spel ook de nodige kritiek vanwege een instabiele framerate en het feit dat er op de releasedag opeens allerlei microtransacties voor de game beschikbaar werden gesteld. Het gaat hier wel om elementen die ook in de game vrij te spelen zijn.

Inmiddels is er een patch uitgekomen die een frameratecap aan de game toevoegt. De update kwam in eerste instantie enkel op PlayStation 5 en pc uit, maar is inmiddels ook op Xbox Series X en S te downloden.

Gamer.nl-redacteur Marcel Vroegrijk is positief over de game en gaf het spel een 9: "Dragon’s Dogma 2 is een van de beste openwereldgames tot nu toe. Met zijn vrije vechtsysteem, het gezelschap aan eigenzinnige pawns en de levendige spelwereld biedt dit tweede deel het ultieme avonturiersgevoel. Het is nog steeds een complexe rpg met veel achterliggende systemen, maar die werken allemaal samen om jouw spelervaring voortdurend van onvergetelijke momenten te voorzien."

View post on X
Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou