Doc Ketchum’s Murder Circus-dlc nu beschikbaar voor Saints Row

Doc Ketchum’s Murder Circus-dlc nu beschikbaar voor Saints Row

De tweede van drie geplande uitbreidingen

De Saints Row-uitbreiding Doc Ketchum’s Murder Circus is deze week uitgekomen.

Het gaat om de tweede van drie geplande betaalde uitbreidingen en kan los gekocht worden, maar is ook onderdeel van de uitbreidingspas. Met de uitbreiding wordt een nieuwe solomodus met horde-achtige gameplay toegevoegd aan de game als onderdeel an Doc Ketchums spelprogramma. Lees hier meer over de uitbreiding.

Daarnaast is er vorige maand een gratis update voor de game uitgekomen waarmee de regio Boot Hill op de schop gegaan is. Ook zijn er via de Cheats App Mode 38 verschillende cheats toegevoegd. Lees hier meer over de gratis update.

In augustus wordt de derde en tevens laatste betaalde uitbreiding uitgebracht. Deze heet A Song of Dust and Ice.

Saints Row is verkrijgbaar op PlayStation-consoles, Xbox-consoles en pc. De game werd door critici wisselend ontvangen, maar ondanks dat blijft Volition het spel ondersteunen. Lars Cornelis gaf in ieder geval een 8 aan de game in de Gamer.nl-recensie: "Saints Row is een geslaagde reboot: het neemt de beste ingrediënten uit de serie en remixt die op succesvolle wijze. De straten van San Ilesos met je gang veroveren en aanpassen staat centraal en is goed uitgewerkt. De activiteiten zijn veelzijdig, de cast in charmant en de game loopt over van humor zonder over de schreef te gaan. Helaas wordt het spel ook geplaagd door legio bugs. Die staan het plezier zelden echt in de weg, maar ze verhinderen wel dat Saints Row zijn imago als lollige B-game van zich af kan schudden."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou