DMCA-strike bevestigt bestaan van nieuwe Call of Duty: Modern Warfare 3

DMCA-strike bevestigt bestaan van nieuwe Call of Duty: Modern Warfare 3

Het heeft er alle schijn van dat de game dit najaar uitkomt

Activision Blizzard heeft het bestaan van een nieuwe Call of Duty: Modern Warfare 3 mogelijk per ongeluk bevestigd via een verstuurde DMCA-strike.

Twitter-gebruikers die beelden van een nog onaangekondigde nieuwe Modern Warfare 3 - niet te verwarren met de in 2011 uitgekomen shooter - hebben gedeeld, ontvingen een waarschuwing van het bedrijf. In die waarschuwing wordt duidelijk melding gemaakt van "een onuitgebrachte game genaamd Call of Duty: Modern Warfare 3". De uitgelekte beelden, die inmiddels weer offline zijn gehaald, komen mogelijk van een interne test van het spel.

Er gaan er al geruime tijd geruchten over de mogelijkheid dat dit najaar Call of Duty: Modern Warfare 3 uitkomt. Eerder waren er volgens geruchten plannen om de game als een soort uitbreiding op Modern Warfare 2 uit te brengen, maar ergens gedurende het ontwikkelproces is het schijnbaar uitgegroeid tot een losstaande game. Sledgehammer Games zou de hoofdontwikkelaar zijn.

Tijdens de rechtszaak tussen Microsoft en de Federal Trade Commission meldde de rechter dat het spel in november uitkomt. Ook gaan er geruchten dat maps en modi uit het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2 worden overgeheveld naar de nieuwe game - daar lijkt deze recente tweet op het officiële Call of Duty Twitter-kanaal ook naar te hinten.

View post on X
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou