Diverse PlayStation-games volgens insiders niet getoond tijdens Showcase

Diverse PlayStation-games volgens insiders niet getoond tijdens Showcase

Er zouden trailers bestaan van nog onaangekondigde games

Sony zou meerdere trailers van nog onaangekondigde games klaar hebben liggen en die niet hebben uitgezonden tijdens de PlayStation Showcase eerder deze week.

Insider Gaming-journalist Tom Henderson meldt in een YouTube-video dat er "een aantal trailers en andere dingen waren die ik al heb gezien, maar die niet werden getoond", terwijl hij wel had verwacht dat ze werden getoond tijdens de Showcase. "Het was dus een grote verrassing dat we alleen zagen wat we hebben gezien." In een artikel meent Henderson zelfs dat Sony later dit jaar nog een Showcase moet uitzenden.

Ook de insider die onder de naam 'The Snitch' op internet vertoeft had iets soortgelijks te vertellen. Hij liet op Discord weten dat hij een aantal games verwachtte die uiteindelijk niet werden getoond. Een van die games zou een pc-versie van een grote PlayStation-game zijn die mogelijk in juli wordt uitgebracht.

Hoe dan ook is het bovenstaande niet bevestigd. Tijdens de Showcase werden diverse onthullingen gedaan. Zo werd Fairgames van Haven Studios onthuld, werkt Bungie aan een nieuwe Marathon en werd er gameplay van Marvel's Spider-Man 2 uitgezonden. Sommige kijkers vonden de presentatie tegenvallen - zo verwachtten sommigen meer game-onthullingen van PlayStation Studios en eerste beelden van Naughty Dogs The Last of Us-multiplayergame.

Watch on YouTube
Snitch
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dan hoop ik op nog een showcase dit jaar! Erg jammer dat die niet getoond zijn. Ging er eigenlijk helemaal van uit dat we weer wat vergezichten te zien zouden krijgen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

-5
test

Insiders zitten vaak naast met ps geruchten. Maar we kennen wel veel games die bestaan waar we niks van gezien hebben. Toen ik die slechte show zag van de week dacht ik meteen van paar jaar terug hadden ze ook een ruk show en toen later in het jaar een knaller van een show.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

-5
test

Geen idee meer welk jaar, maar was een mindere show en toen later in het jaar kwamen ze met een goeie show misschien voor covid geen idee meer. Maar hun live service games zijn tot nu toe nog geen succes, sinds ze hun 10 games die ls moeten zijn, zijn er een aantal geflopt al. Dat baart mij meer zorgen dst hun focus daar misschien wel teveel op komt liggen. Maar spidey was mooie game niet schokkend of zo maar kijk wel naar uit.

0
test

idd daar d8 ik ook aan! Eerst een &(€&:: uitzending en later een knaller! is wel een Sony tactiek. Eerst M.S en daarna zelf de kers zijn waar iedereen dan weer over praat!

-1

Volgens mij is dit gewoon een gevalletje lulkoek om hun gezichtsverlies na niet waar gebleken geruchten te beperken. Is wel erg makkelijk om dit te zeggen.. 50/50 dat je gelijk hebt en dan gaat je credibility omhoog! Je hoort die Insiders haast nooit iets specifieks zeggen. Het zijn net waarzeggers en van die lui die met geesten praten.

3

Aanbevolen voor jou